The final event of the YouCOME project

The final event of the YouCOME project

The final event of the YouCOME project marked a significant milestone, bringing together the six partner countries: North Macedonia, the lead partner; Albania, the host partner for the event; Italy,
CHALLENGES OF THE 17 SUSTAINABLE DEVELOPMENT GOALS

CHALLENGES OF THE 17 SUSTAINABLE DEVELOPMENT GOALS

The International Scientific Conference on “CHALLENGES OF THE 17 SUSTAINABLE DEVELOPMENT GOALS” held in Tirana at University College Wisdom, organized in collaboration with Research and Development Institute Wisdom, on September
Fourth dissemination event of YouCOME project

Fourth dissemination event of YouCOME project

   Në datë 06.07.2023 Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom organizoi eventin e katërt të diseminimit të projektit YouCOME në Fakutetin e Inxhinjerisë së mjedisit pranë Universitetit Politeknik të Tiranës.
Third dissemination event of YouCOME project

Third dissemination event of YouCOME project

   Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom më datë 22.06.2023 organizojë eventin e tretë të diseminimit të projektit YouCOME në Kolegjin Universitar Wisdom Ishte një aktivitet ku studentët u përfshinë