Risorsa 8
<font color="#202124"><span style="font-size: 28px; font-weight: 400; background-color: rgb(248, 249, 250);">Inaugurimi</span></font>

Inaugurimi

Kolegji Universitar "Wisdom"

Mirësevini në faqen zyrtare

Koha më e mirë për të ndërtuar të ardhmen tuaj është sot!

Ne ndërtojmë të ardhmen.

...

Kolegji Universitar “Wisdom” është një universitet jopublik, themeluar në vitin 2008 nga shoqëria “Wisdom” sh.p.k.
Kolegji Universitar “Wisdom” është një institucion i përkushtuar për të zhvilluar arsimin dhe shkencën, duke shërbyer në lirinë dhe diversitetin e ideve si dhe për të zhvilluar dhe konsoliduar shoqërinë.
Gjatë vitit akademik 2016-2017, “Wisdom”, Kolegji Universitar iu nënshtrua procesit të akreditimit institucional nga Agjencia Britanike e Sigurimit të Cilësisë në bashkëpunim me Agjencinë e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë.

Misioni ynë është t’u sigurojmë studentëve një arsim cilësor, të jemi një qendër e ekselencës në zhvillimin akademik të studentëve tanë dhe zhvillimin e njohurive ne shoqeri.

Vizioni ynë është të jemi një institucion elitar i arsimit të lartë në vend dhe rajon dhe të jemi zgjedhja e parë e studenteve tane.

Diploma e dyfishte diplomave me titull të dyfishtë parashtrojnë marrjen e dy titujve studimi: një të lëshuar nga Universiteti në Shqipëri dhe një nga Universiteti partner Italian


Merrni Regjistrim Falas

Regjistroni llogarinë tuaj Merrni akses falas në kurset në internet

Plotësoni Regjistrimin tuaj  Kurse të veçuara

  Fakte

  Kolegji Universitar Wisdom
  Misioni është të Plotësoni aftësitë tuaja

  53
  Staff akademik
  28
  Programe studimi
  406
  Students Enrolled
  Direkt nga Blogu

  Artikujt e fundit