Tryezë e rrumbullakët në Kolegjin Universitar Wisdom

Sot më datë 21.11.2023 u zhvillua një tryezë e rrumbullakët në kuadër të bashkëpunimit midis 2 institucioneve të arsimit të lartë, Kolegjit Universitar Wisdom dhe Kolegjit Universitar Qiriazi Tema e