🔵 Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdon, në bashkëpunim me Kolegjin Universitar Wisdom, në kuadër të projektit “YouCOME” organizon Konferencën Ndërkombëtare me temë: “SFIDAT E ZBATIMIT TË 17 OBJEKTIVAVE TË ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM”.

🤗 Kemi nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare, që do të zhvillohet më:

📆 20-21 Shtator 2023
⏱️ ora 10:00
📍 salla Konferencave Wisdom

✅ Ju mirëpresim!

FTESË PËR PJESËMARRJE Call for conference