MINISTRJA E DREJTESISE ZNJ. ETILDA GJONAJ

Vleresim maksimal per Kliniken Ligjore Wisdom per iniciativen e ndermarre e cila mundesoi
pershtatjen e mjediseve duke mbajtur parasysh distancimin social dhe rregullat
Anti-Covid