Leksion 1 – Hyrje Leksion 2-Si u krijua BE Leksion 3 – Projekti Europian
Leksion 4 – Institucionet e BE Leksion 5- Institucionet e BE vazhdim Leksion 6 Multilinguizmi ne BE
Leksion 7 Gjuhet e rrezikuara dhe diversiteti gjuhesor ne BE 12 -Materiale shtese Leksion J. Monnet