“YouCOME” Project – Register by December 9th

Research and Development Institute Wisdom will organize the first training activity, which is in the frame of the “YouCOME” project which is being implemented in 6 countries. North Macedonia, the

“YouCOME” Project

Research and Development Institute Wisdom will organize a dissemination session event regarding the opportunities provided by the project “YouCOME” which is being implemented in 6 countries. North Macedonia, the project

SHPALLET ORARI MËSIMOR NË KUW VITI AKADEMIK 2022-2023

📚 Kolegji Universitar Wisdom shpall zyrtarisht orarin për vitin e ri akademik 2022-2023 për studimet Bachelor dhe Master i Shkencave për Fakultetet: ▶️ Fakultetin e Drejtësisë ▶️ Fakultetin e Shkencave

NJOFTIM

SHPALLEN LISTAT E APLIKANTËVE FITUES TË RAUNDIT TË PARË, NË PROGRAMET E STUDIMIT BACHELOR PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023! Agjent_I_Pasurive_te_Paluajtshme R1 Asistent_Social R1 PIND R1 Asistent_Administrativ R1 Finance_Banke R1 Psikologji R1